A humánerőforrás-menedzsment szakértői vagyunk.

Slider-20-1
Személyzeti tanácsadás

A vállalat emberi erőforrásainak menedzselése folyamatos válaszkereséssel jár együtt a különféle személyzeti kérdéseket illetően, valamint megoldáskereséssel arra, hogyan teljesíthetjük stratégiai célkitűzéseinket emberi erőforrások segítségével. Ez a humántőke-menedzsment, hangsúlyt fektetve az eredmények elérésére a hatályos jogszabályokkal és munkajogi előírásokkal összhangban.  

Nem szükséges, hogy Ön a humánerőforrás-menedzsment és az ahhoz kapcsolódó törvények szakértője legyen, mivel figyelmébe ajánljuk a személyzeti tanácsadás lehetőségét. Tanácsadást a személyügyi folyamatok és tevékenységek mérhető hatékonysági mutatóinak kiválasztásánál, monitorozásánál és kiértékelésénél, illetve segítséget az alkalmazottak számának optimalizálásánál a lehetséges megoldások kínálatával azok elérése érdekében. Munkaerő-tervezési tanácsadást, valamint javaslatokat a munkahelyek és a személyzeti struktúra optimalizálásához tekintettel a jelenlegi és jövőbeli igényekre. Fő célunk biztosítani, hogy munkavállalói által a vállalat képes legyen stratégiai célkitűzései elérésére.

Teljes körű takarítási megoldások​.

Rendszeres és alkalmi takarítási szolgáltatásokat is nyújtunk Önnek.

Küldetésünk, hogy minőségi takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk elérhető áron olyan lehetőségekkel, melyek megfelelnek az Ön egyéni igényeinek.

Az Ön otthona nem csak egy ház – ez az a hely, ahol kikapcsolódhat, pihenhet és azzal töltheti idejét, amit igazán szeret.

Háztartás-takarítás

Az Ön otthona nem csak egy ház – ez az a hely, ahol kikapcsolódhat, pihenhet és azzal töltheti idejét, amit igazán szeret.
Gyártócsarnokok, gépek és berendezések tisztítása, Egyéb ipari üzemek tisztítása, Magasban végzett tisztítási munkák 
​

Ipari tisztítás

Gyártócsarnokok, gépek és berendezések tisztítása, Egyéb ipari üzemek tisztítása, Magasban végzett tisztítási munkák ​
Minden követelményének eleget teszünk, és az összes kereskedelmi helyiséget a lehető legmagasabb színvonalon tisztítjuk ki.

Üzemi takarítás

Minden követelményének eleget teszünk, és az összes kereskedelmi helyiséget a lehető legmagasabb színvonalon tisztítjuk ki.

Higiéniai program az Ön vállalatának

Certifikált higiéniai termékek rendszeres szállítása: 
 • toalettpapír
 • papír kéztörlő
 • szappan
 • (automata) légfrissítők
slider_black_sense_foam

Tekintse meg SZemélyzeti tanácsadás-kínálatunkat:

splash_rec_usingdata_blogbanner

Az általunk nyújtott személyzeti tanácsadás elsősorban az emberi erőforrások területén zajló folyamatokat foglalja magába, mint amilyen a bérezés, toborzás és kiválasztás, adaptáció, teljesítmény-menedzsment, belső kommunikáció, képzés és fejlesztés, karriertervezés (tehetségmenedzsment), munkaviszonyok, szervezetfejlesztés, exit menedzsment, stb. Foglalkozunk személyzeti ellenőrzéssel is vagy a szervezeti struktúra hatékonyságának ellenőrzésével. Gyakran igényelt tevékenységeink az álláselemzés, munkakör-értékelés, munkaköri leírás, az emberi erőforrások folyamatainak elemzése vagy azok beállítása. Van tapasztalatunk a munkáltató képviseletével a kollektív tárgyalások során (vállalati vagy magasabb fokú kollektív szerződés szintjén), valamint a restrukturalizációs folyamattal vagy az outplacement szolgáltatással.

arton1289-10a24
 • vonatkozó dokumentumok, nyomtatványok és iratok előkészítése és feldolgozása
 • kiválasztási eljárások támogatása és megszervezésük biztosítása
 • meghallgatások és kiválasztási eljárások szervezése
 • személyzeti stratégia kidolgozása
 • személyzeti, vállalatirányítási és szervezési auditálás megvalósítása
 • eljárásmódok hatékonysága és optimalizálása
 • személyzeti irányelvek és dokumentumok kidolgozása
 • vállalati kultúra fejlesztésének elemzése és támogatása
 • intézkedéstervezetek, munkahely- és munkaerőátszervezés tervezete
 • munkavállalók regisztrációja, nyilvántartásba vétele és lejelentése az illetékes szerveknél és sok má