Rólunk:

A humánerőforrás-menedzsment szakértői vagyunk.

Kik vagyunk?

inbound-marketing-agency-london-homepage-slider

Olyan cég vagyunk, mely a humánerőforrás-menedzsment és munkaerő-kölcsönző ügynökség liszenszei terén kínál szolgáltatásokat.

Ezt a kifejezést már valószínűleg hallotta. Mit kínálunk még azon felül, hogy a humánerőforrás-menedzsment és munkaerő-kölcsönző ügynökség liszenszei terén kínálunk szolgáltatásokat? 

A humánerőforrás-menedzsment és munkaerő-kölcsönző ügynökség liszenszei terén kínált szolgáltatások mindenki számára valami mást jelenthetnek.  Sok ügyfelünk számára mi vagyunk a megoldás a jól képzett munkavállalók gyakran körülményes felkeresésénél. Mások számára ez a tehetségek fejlesztése coaching vagy tréning formájában. Egyesek részére pedig a javadalmazás és értékelés területén történő szaktanácsadást jelenti.

Egyes ügyfeleink az idő folyamán azt tapasztalták, ha az ilyen jellegű gondokat átruházzák valaki másra, végül egy kicsit fellélegezhetnek. Teljes felelősséget vállalunk az említett szolgáltatások biztosításáért és megoldásokat nyújtunk. 

Vagy sok ügyfelünk részére az egész vállalat fejlődését szolgáló partnerré válhatunk a szó legtágabb értelmében.

Ha szeretné megtudni, megfelelő partner vagyunk-e az Ön számára, olvassa tovább.

Ön az építőiparban, nemzetközi fuvarozás területén vagy az autóiparban vállalkozik és nagyobb számú munkavállalót foglalkoztat. Az Ön munkavállalói nemcsak az Európai Unión belül, hanem a harmadik országokban is végeznek munkát kiküldetésben.

Erre a célra mindenekelőtt szükség van az A1 hordozható nyomtatványok kiállításának biztosítására, ill. a munkaerő-kölcsönző ügynökség működési engedélyeztetésére Szlovákiában vagy külföldön, valamint annak megítélésére, milyen jogszabályok vonatkoznak a közvetített munkavállalókra adó- és járulékfizetés szempontjából.            

Havi rendszerességgel szükséges a szlovák és nemzetközi jogszabályoknak megfelelő bérszámfejtés végzése, valamint különféle munkajogi kérdések megválaszolása. 

mm

 

Célunk, hogy partnereinknek hosszú távon nyújtsunk szolgáltatásokat, melyek biztosítják a szakemberek megtartását és készségi szintjük emelését. Igyekszünk megérteni ügyfeleink rövid és hosszú távú céljait, és ez lehetővé teszi, hogy mindig az ő legjobb érdekeiket szem előtt tartva járjunk el. Munkaerőpiaci ismereteink által segítünk a munkaadóknak megtalálni a számukra legjobb lehetőségeket.

Ha szeretne bármit kérdezni vagy megjegyezni, ha szeretné megtekinteni a rólunk szóló referenciákat, ill. elégedett ügyfeleink reakcióit, lépjen velünk kapcsolatba.